U verhuurt vastgoed? Dan heeft u beslist heel wat aan uw hoofd. En daar wil u niet teveel tijd insteken. Rentdesk is het softwarepakket dat u een comfortabel gevoel van gemoedsrust geeft: één dashboard met uniek kleurensysteem geeft meteen alle juiste informatie op de voorgrond en elk detail op de achtergrond. De gerichte aanpak en gebruiksvriendelijke opbouw maakt van Rentdesk een handig instrument voor zowel het verhuur van eigen vastgoed als het full service verhuurmanagement voor rentmeesters.

Alles onder controle

Met die belofte lanceerde het Kempense IT-bedrijf Netropolix een tijd geleden het software-pakket Rentdesk. Het programma werd ontwikkeld voor en door vastgoedeigenaars om hun eigen patrimonium te beheren én voor rentmeesters om hun klanten-eigenaars volledig te ontzorgen in hun vastgoedverhuur.

Rentdesk biedt elke gebruiker een centraal dashboard met een overzicht van alle belangrijke aandachtspunten in vastgoedverhuur. Drie basiskleuren geven hierbij meteen de prioriteit aan: welke huren zijn al betaald of niet? Welke indexaties zijn uit te sturen? Welke eigendommen of kavels staan leeg? Of waar moeten er onderhoudswerken gebeuren? Dit zijn maar enkele vragen waar verhuurbeheerders hun hoofd niet meer over hoeven te breken. Prioriteiten op de voorgrond, details in de achtergrond. Zo heeft u meer tijd voor de zaken die écht meerwaarde geven: rentabiliteit, een verhoogde service en verdere groei.

Pilootversie voor Rentmeesters

Twee jaar geleden lanceerde Netropolix reeds een pilootversie van de verhuursoftware. Die periode diende voornamelijk voor het verzamelen van feedback en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Dit op basis van een 15-tal professionele gebruikers uit heel Vlaanderen die de betaversie dagelijks in gebruik hadden. Dat betrof zowel particulieren als vastgoedkantoren.

“Met Rentdesk willen we marktleider worden in het

segment voor rentmeesters.”

– Koen Vanlommel, CEO Netropolix

Referentie voor vastgoedverhuur

Netropolix is met Syndesk (het softwarepakket voor de professionele syndicus) sinds meer dan 10 jaar een beproefde Vlaamse referentie. “En met het even sterke pakket Rentdesk hopen we ook marktleider te worden in het segment voor rentmeesters“, zegt Koen Vanlommel, CEO van Netropolix. “Met ons duidelijk verhaal en ruime functies in een gebruiksvriendelijk pakket willen we binnen de komende twee jaar de referentie zijn.”

Als u ook op zoek bent naar gemoedsrust in uw verhuurbeheer of een pak aan efficiëntie wil winnen, dan loont het absoluut de moeite om onze Rentdesk-software te bekijken.