Rentmeester

Geniet van een full service verhuursoftware bij

verhuur voor derden.

Ontzorg eigenaars als rentmeester

Weet wat er op elk contract verdiend wordt aan ereloon en welke opbrengsten doorgaan naar eigenaar, dankzij de full service verhuursoftware van Rentdesk. Betaal opbrengsten uit, bereken uw ereloon(facturen) als rentmeester en hou eigenaars op de hoogte.

Personaliseer op niveau eigenaar

Verwerk ontvangsten op centrale of private rekeningen voor maximale transparantie. Stel per eigenaar de afgesproken opbrengst en het tijdstip van uitbetaling in. Bepaal als rentmeester uw erelonen. Realiseer doorstortingen aan mede-eigendom of derden.

Creëer huurders in verhuursoftware Rentdesk

Krijg inzicht in opbrengstenverdelingen

Verwerk alle bankverrichtingen en ontdek in één oogopslag welke opbrengsten en erelonen voor doorbetaling klaar staan. Kijk na, pas aan en bevestig voor uitvoering. Verwerk digitale betalingsbestanden via uw business banking of Isabel. 

Leg eigenaars in de watten

Houd geldbewegingen van eigenaars steeds onder controle. Krijg als rentmeester inzicht in wat er openstaat en wat ontvangen is. Boek kosten op eigenaar of huurder. Betaal leveranciersfacturen uit. Volg elk eigendom technisch op voor onderhoud en keuring.

Communiceer over financiën

Houd eigenaars op de hoogte van uitbetalingen via realtime e-mailboodschappen en duidelijke betaalreferenties. Maak afrekeningen en bezorg eigenaars correcte overzichtelijke rapporten en/of publiceer ze op de webpagina.