Huurcontracten

Beheer centraal en eenvoudig al uw gegevens.

Al uw gegevens gestructureerd en overzichtelijk

Gedaan met lijstjes bijhouden. Beheer centraal en eenvoudig al uw gegevens. Vind alles snel en logisch geordend terug. Volg eigendommen, huurcontracten, betalingen en personen efficiënt op. Anticipeer op huurachterstal en voer jaarlijkse indexaties correct uit. Rentdesk biedt een helder overzicht en het beste inzicht door overzichtelijke werkvensters en éénmuisklik acties.

Eenvoudige ingave

Creëer op een eenvoudige manier huurders en eigenaars. Lees de eID in voor verrijkte informatie. Definieer eigendommen en stel alle basisparameters in. Maak rechttoe rechtaan huurcontracten op en koppel huurder(s). Voeg documenten en foto’s toe door ze in de basisfiche te slepen.

Creëer huurders in verhuursoftware Rentdesk

Voeg eigendommen toe

Geef elk eigendom met details in en maak subkavels aan. Bepaal de basisafspraken voor verhuur. Definieer verdeelsleutels voor gemakkelijke kostenverdeling en communicatie. Voeg foto’s en documenten toe. Stel specifieke rappelafspraken in. Update de technische fiche voor opvolging van onderhoud en keuringen.

Zet huurcontracten op

Voeg alle details van het huurcontract in qua basisafspraken inzake huur, lasten/provisies en indexatie. Definieer de afspraken voor berekening van ereloon en opbrengst voor de eigenaar. Stel huurwaarborg, huurkorting of verbrekingsvergoeding in. Druk alle contractdetails af met behulp van uw eigen Word-template(s).

Alle info over huurcontracten bij de hand

Vraag met één muisklik alle informatie op dankzij overzichtelijke detailfiches. Scroll door elke fiche en krijg de juiste afspraken te zien per huurcontract of eigendom. Profiteer van de extra informatie die Rentdesk automatisch toevoegt inzake financiële bewegingen en communicatie.