Taakopvolging vastgoedbeheer

Behoud een duidelijk zicht op vooruitgang en deadlines.

Opvolging van taken en leveranciers

Heb inzicht in lopende taken en zie welke acties uw aandacht vereisen. Plan deadlines in en volg elke taak op met zijn historiek. Maak briefings voor leveranciers.

Niets ontsnapt aan uw aandacht

Geef taken in (ook via onze mobiele app zowel op Android als iOS) en volg op via de detailfiche. Creëer actiepunten en deadlines. Koppel teamleden of leveranciers. Voeg documenten, foto’s en e-mails toe. Druk taakrapporten af en stuur uit.

Creëer huurders in verhuursoftware Rentdesk

Informeer leveranciers

Wijs taken toe aan leveranciers en koppel er deadlines aan voor optimale voortgang en duidelijke opvolging. Maak op eenvoudige wijze briefings voor hen zodat ze weten wat er waar en tegen wanneer moet uitgevoerd worden.

Onderhoud panden optimaal

Heb van elk eigendom snel inzicht in alle technische parameters voor onderhoud en meting. Houd cijfers bij. Update tellerstanden en keuringen. Houd overzicht op vervaldata. Communiceer naar eigenaars of huurders inzake hun verantwoordelijkheden.

Snelle en gemakkelijke communicatie

Maak gebruik van de website om problemen te laten melden (ook via onze mobiele app zowel op Android als iOS). Publiceer voortgang van taken via het web. Communiceer vanuit elk taakdetail snel naar betrokkenen.

Probeer nu zelf uit voor 2 maanden

Dit is gratis, stopt automatisch en verplicht u tot niets.

 

  • Installeer zelf via eenvoudige download
  • Geniet van de helderheid van Rentdesk
  • Ervaar de gemoedsrust
Ja, ik probeer