Taakopvolging vastgoedbeheer

Behoud een duidelijk zicht op vooruitgang en deadlines.

Opvolging van taken en leveranciers

Dankzij vastgoedbeheer en verhuursoftware hebt u inzicht in lopende taken en ziet u welke acties uw aandacht vereisen. Plan deadlines in en volg elke taak op met zijn historiek. Maak briefings voor leveranciers.

Niets ontsnapt aan uw aandacht

Geef taken in (ook via onze mobiele app zowel op Android als iOS) en volg op via de detailfiche. Creëer actiepunten en deadlines. Koppel teamleden of leveranciers in de verhuursoftware. Voeg documenten, foto’s en e-mails toe. Druk taakrapporten af en stuur ze uit.

Creëer huurders in verhuursoftware Rentdesk

Informeer leveranciers met verhuursoftware

Wijs taken toe aan leveranciers en koppel er deadlines aan voor een optimale voortgang en duidelijke opvolging. Maak op eenvoudige wijze briefings voor hen. Zo weten ze wat er waar en tegen wanneer moet uitgevoerd worden.

Onderhoud panden optimaal

Krijg van elk eigendom snel inzicht in alle technische parameters voor onderhoud en meting. Houd cijfers bij in uw verhuursoftware. Update tellerstanden en keuringen. Houd overzicht op vervaldata. Communiceer naar eigenaars of huurders over hun verantwoordelijkheden.

Snelle en gemakkelijke communicatie

Maak gebruik van de website om problemen te laten melden (ook via onze mobiele app zowel op Android als iOS). Publiceer voortgang van taken via het web. Communiceer vanuit elk taakdetail snel naar betrokkenen.