Communicatie vastgoedbeheer

Maak gebruik van diverse media voor uw dagelijkse contacten

De kracht van communicatie

Gebruik diverse media om snel en eenvoudig te communiceren met eigenaars, huurders en leveranciers op basis van ieders voorkeuren. Archiveer documenten en foto’s op de website én de mobiele app.

Ruime keuze aan media

Beheer op ieders detailfiche de voorkeurkanalen voor communicatie. Verzend met één muisklik brieven voor indexatie, opvraging, opzeg of rappels. Gebruik op diverse plaatsen actieknoppen voor verzending. Behoud overzicht over de gevoerde correspondentie.

Creëer huurders in verhuursoftware Rentdesk

Realtime via sms

Geniet van de efficiëntie en snelheid van sms’en. Gebruik dit persoonlijke kanaal voor algemene communicatie naar betrokkenen. Verzend sms-berichten als alternatieve manier voor achterstalwaarschuwing.

Huurders en eigenaars online

Maak gebruik van de website om documenten te publiceren. Creëer toegang op maat van huurder of eigenaar. Schrijf nieuwsberichten of communiceer over de voortgang van taken. Geef huurders of eigenaars het comfort om problemen dag en nacht te melden.

Mobiele app voor onderweg

Heb alle basisgegevens van uw verhuur bij de hand in geval van een incident of urgentie. Zoek via de app naar contactgegevens of details. Maak mobiel taken aan en verrijk info met foto’s en details. Ontvang meldingen vanop de website.